Barnhem, Bad och Shopping

Vi åkte till barnhemmet idag igen där vi fortsatte måla. Vi gör just nu en superfin regnbåge som ni snart kommer få se! Vi jobbade bara halva dagen idag och tog sedan med oss 4 av de 7 barnen till en pool inne i Singburi för att bada. Detta händer bara några gånger om året för dem eftersom det kostar vilket vi nu stog för. Vi köpte även glass till dem vilket uppskattades till tusen. De hoppade och gjorde volter för oss och verkade ha väldigt roligt, när en man plötsligt kommer och tar tag i ett av barnen och drar med sig han lite längre bort. Där ger han honom en örfil. Den lilla killen började gråta, satte sig i en solstol och ville inte längre vara med och leka. Han berättade inte heller vad som hänt när vi frågade honom, men vi tror att det var för att han tog med sig glass in i poolområdet. 
 
När vi väl kunde sola så var det självklart helt vitt på himlen av moln, så det blev ingen färg för oss inte. Istället gick vi till ett köpcentrum som låg precis brevid och köpte världens coolaste högtalare och lite andra småsaker. Sedan tog Phil, vår guide med oss till en restaurang i närheten där vi åt buffè. Vi åkte sedan hem till volontärcentret och gick och fick varsin massage. Just nu sitter vi i baren tillsammans med vår nya bästis, en 8årig pojke som hjälper till i baren på kvällarna. Vi har nyss kollat på massa videor på lady gaga och gangnam style och kollat på bilder från Sverige. Han kunde inte förstå att vår huvudstad hade ett annat namn utan han var helt säker på att den också hette Bangkok och han trodde att snön var gröt. Han ville se bilder på våra vänner, familj och där vi bodde och han satt o pekade och skrattade hela tiden. 
 
Idag kom det också lite regn som endast varade i 5 minuter. Det kom rätt mycket men det är så varmt här så man såg inte ens på marken att de regnade eftersom det torkade på 1 sekund. 
 
Imorgon efter barnhemmet så åker vi direkt in till Bangkok och bor på hotell en natt för att sedan åka ut till ön Koh Samet och spendera helgen där. Vi vet inte när vi kommer ha internet men vi skriver så snart vi kan. vi skriver i vilket fall på söndag när vi kommer hem igen. 
Här sitter den lilla killen som blev slagen, han gick upp och bytte om och satte sig utanför när det ändå var mer än 1,5 timmar kvar att bada. 
Här målar han en bild på när felicia häller vatten på sin hund och när hunden ruskar sig ;)
 

Kommentarer
Postat av: Bexi

Gud så skoj ni ser ut och ha tjejer! ta tusen bilder under dagarna och lägg ut bild på era målningar sen, kan ni inte ta biler på hur dom sover? eller de kanske man inte får hähäähä :D pussssssss <3

2012-10-25 @ 08:43:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0